Sparekassen Vendsyssel forlænger deres Hovedsponsorat for 3 år i Dronninglund IF Håndbold.

Sparekassen Vendsyssel er en stærk, lokal garantsparekasse, hvis fornemste mål er at styrke sine kunder og lokalområdet.

Derfor er det helt naturligt for os at bakke om det store stykke frivillige arbejde som laves i Dronninglund IF Håndbold for alle deres medlemmer.

Vi er utrolige glade for at vi kunne gentegne vores Hovedsponsorat med Dronninglund IF Håndbold for yderlige tre år udtaler Anders Guldborg Afdelingsdirektør Dronninglund afd.

Det er med stor tak og glæde at vi Dronninglund IF Håndbold har forlænget vores Hovedsponsorat med Sparekassen Vendsyssel for 3 år mere udtaler Anders Madsen og Simon Aagaard fra Sponsorudvalget Dronninglund IF Håndbold.

På billedet ser man Anders Guldborg Afdelingsdirektør Dronninglund afd. og Torben Pedersen Formand Dronninglund IF underskrive kontakten i forbindelse med den store opstart dag for alle de frivillige og medlemmerne lørdag den 7.august.2021.

Check Also

Generalforsamling Dronninglund IF Håndbold

Der afholdes ordinær generalforsamling i Dronninglund Hallernes Cafeteria.Onsdag d. 9. juni.2021 kl. 18:30 Tilmelding er …