Vi vil gerne invitere jer alle til ”Inspirationsmøde” lørdag den 16. februar 2013 kl. 13:30 i Dronninglund-Hallens (cafeteria).

 

Dronninglund, den 3. februar 2013.

Kære alle,

Vi vil gerne invitere jer alle til ”Inspirationsmøde” lørdag den 16. februar 2013 kl. 13:30 i Dronninglund-Hallens (cafeteria).
Vi håber, at så mange som muligt vil møde op og komme frem med gode ideer o.l., da vi mangler jeres hjælp ”nye input” til,  hvordan vi kan blive ved med at forbedre Dronninglund Cup for vores deltagere.


Dagsorden:

1. Planlægning Cup 2013
2. Nyt fra Koordinationsgruppen.
3. Inspiration: Diverse oplæg + efterfølgende diskussion i grupper + plenum.
4. Evt.

Mødet forventes afsluttet kl. 15:30.


Dronninglund Cup 2012 er jo naturligvis for længst overstået efter 6 hektiske dage med typisk dansk sommervejr, glade spillere, en masse mål og mange positive oplevelser.
Efter en velfortjent sommerferie, startede vi så planlægningen af Dronninglund Cup 2013, som afvikles fra den 8. juli til den 13. juli i år.
Vores brochure er for længst færdig og udsendt i en farverig, kort version, desuden sendt til knap 2500 e-mailmodtagere og endelig er hjemmesiderne blevet opdaterede.

Skal den kommende Dronninglund Cup ligne sin forgænger med Åbningsceremonien à la 2012, som jo finder sted mandag den 8. juli kl. 19.30 – efterfulgt af to åbningskampe i U-22 i Hal 1, mens diskoteket kører på fuldt drøn i Hal 2 – og så er vi i gang? Skal teltene placeres som sidste år med et stort ”torv” med bænke og parasoller? Skal vi om aftenen fortsætte med at se kampe i Hal1, spille strandhåndbold og ellers hygge os?

Et er sikkert: Vi vil fortsætte med at invitere alle jer frivillige hjælpere til Fårup Sommerland, som jo igen havde rekordmange deltagere, et positivt ”ris-og-ros-møde” og en rigtig god medhjælperfest, hvilket er meget glædeligt. Det luner også gevaldigt, at Cuppen gav et overskud på ca. kr. 500.000, hvilket kun kan tilskrives alle jer mange frivillige medhjælpere, der også i år har gjort en kæmpe indsats for håndboldlivet i Dronninglund – vi glæder os allerede til, at I igen giver en hånd med til afvikling af Dronninglund Cup 2013.

Af hensyn til bestilling af kaffe/te, øl/sodavand, kage vil vi gerne have en tilbagemelding om, hvorvidt du/I deltager eller ej. På forhånd tak. Send en mail til info@dronninglundcup.com

Med sportslig hilsen
Ingolf, Torben, Christen og Simon
Dronninglund Cup

 

Check Also

Pressemeddelelse – Dronninglund Cup 2021 annulleres !!

Pressemeddelelse  – Dronninglund Cup 2021 annulleres !! Det er med tungt hjerte, at vi i …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.