Senior afslutning

Hey alle I glade håndbold spillere!

Nu er sæsonen ved at være slut, og uanset om resultaterne har været gode eller decideret dårlige, så fortjener vi alle en ordentlig afslutning på en lang og hård håndboldsæson.
Vi vil derfor gerne invitere alle trænere,senior/ynglingespillere, cupmedhjælper og
den bedre halvdel med til en uforglemmelig fest,
som finder sted i Dronninglund Hallernes Cafeteria d. 7.maj kl. 19.00 og vi forsætter indtil den sidste har forladt festen.
Der vil i år blive serveret rigtig utrolig lækker mad, da vi har allieret os med nogle af de mest eftertragtet kokke i Aalborg.

Prisen vil til denne fest være det meget beskedne beløb 200 kr., men for de mange frivillige, som har optjent cup-point, vil der være mulighed for at gøre festen endnu billigere. Hver person kan bruge 2 cup-point, og beløbet vil nu være helt fantastiske 150 kr.
Der vil også være gode muligheder for, at få skyllet alt den dejlige mad ned. Der vil nemlig blive sat en endnu mere eksklusiv bar op i år, hvor man kan købe drikkelse til rimelige priser.
Tilmelding til festen skal ske til Mikkel Lyngholm enten på mail: mikkel-lyngholm@hotmail.com eller på nummeret: 60117035 senest d. 24 april.
Vi håber selvfølgelig at se så mange festglade mennesker som muligt, for festen vil ikke blive det samme uden dig/jer.

M.v.h. Herre-Seniors Festudvalg

Check Also

Pressemeddelelse – Dronninglund Cup 2021 annulleres !!

Pressemeddelelse  – Dronninglund Cup 2021 annulleres !! Det er med tungt hjerte, at vi i …