Pressemeddelelse – Dronninglund Cup 2021 annulleres !!

Pressemeddelelse  – Dronninglund Cup 2021 annulleres !!

Det er med tungt hjerte, at vi i dag må meddele, at Dronninglund Cup ikke kan finde sted i år. Alt andet er imidlertid urealistisk i betragtning af de herskende forhold. Vi havde håbet i lang tid, Så det føles tomt og trist at skulle tage beslutningen om at annullere, siger Simon Aagaard, leder af Dronninglund Cup.

Ledelsen bag Dronninglund Cup har foretaget en samlet vurdering af situationen – både spredningen af ​​Covid-19 og de begrænsninger i samfundet, som pandemien medfører. Med de oplysninger, vi kender i dag, regner vi ikke med, at situationen kan garanteres at have ændret sig tilstrækkeligt til ​​juli, hvor vi normalt afvikler vores stævne. Derfor aflyses Dronninglund Cup og finder ikke sted som planlagt 12. – 17. juli.

Det havde selvfølgelig været vores håb at kunne afholde Dronninglund Cup i år – omend i et mindre format end normalt. Det havde været både vores og vores deltageres ønske at gennemføre turneringen, men sundhed og sikkerhed er selvfølgelig altid vores højeste prioritet.

Dronninglund Cup er Danmarks største, internationale håndboldturnering for ungdomshold, hvor vi i 2019 havde over 220 hold fordelt på 3.000 aktive deltagere fra 17 lande.

Derfor er Dronninglund Cup et meget værdsat mødested for unge mennesker fra hele verden. Behovet for den slags møder og oplevelser er vigtigt for unge mennesker, og vi forstår den skuffelse, som mange føler nu, når begivenheden aflyses.


Dronninglund Cup kommer tilbage næste år, og vi ser virkelig frem til at kunne invitere HELE verden til Dronninglund igen!

I dag sender vi information til alle registrerede hold med oplysninger om gebyrer.

Registrerede hold kan vælge, om de vil overføre gebyret til næste års turnering, eller om de ønsker, at gebyrerne refunderes.

Vi ses til Dronninglund Cup 2022 fra den 11. til 16. juli 2022!

Check Also

Sommertræning inde !

Kære alle spillere, trænere og holdledere.Der er nu blevet åbnet for indendørstræning for unge til …