MENY indgår stort sponsorat med DIF håndbold

Købmand Anders Dige fra MENY Dronninglund har indgået en sponsoraftale med DIF håndbold.  Aftalen er gældende for i år, og er på i alt 40.000 kr., foruden det sædvanlige sponsorat MENY og DIF har haft i mange år.
”Mange sportsklubber er ramt på økonomien som følge af nedlukningen af samfundet i forbindelse med corona-krisen. Dronninglund Cup er blevet aflyst i år, hvilket vi også vil kunne mærke i MENY. Til gengæld har vi oplevet en ekstra stor lokal opbakning fra kunderne de seneste måneder, så derfor vil vi gerne give noget igen til lokalsamfundet. Da vi fik muligheden for at støtte en lokal sportsklub sammen med en af vores samarbejdspartnere var vi ikke i tvivl om at det skulle være DIF håndbold, siger købmand Anders Dige

I Dif Håndbold er man rigtig glade for den nye aftale:

Formand fra DIF håndbold Torben Pedersen siger: Efter vi har måttet aflyse Dronninglund Cup i år betyder det selvfølgelig noget økonomisk for vores klub, som derfor er vi meget glade for at en af vores gode samarbejdspartnere gennem mange år støtter op om os på så flot en måde.


Simon Aagaard der er formand for Dronninglund Cup fortsætter: Mange af vores lokale samarbejdspartnere bliver ramt økonomisk ifm. aflysning af cuppen ligesom vi bliver, så derfor er vi utroligt glade for MENYs store sponsorat.

Finansieringen af sponsoratet er blevet mulig via en uddeling fra Købmandsfonden KFI, der i alt har afsat 10. mio. kr., som frie købmænd over hele landet kan ansøge om til lokale sponsorater.

Check Also

Pressemeddelelse – Dronninglund Cup 2021 annulleres !!

Pressemeddelelse  – Dronninglund Cup 2021 annulleres !! Det er med tungt hjerte, at vi i …