Dronninglund IF indgår i et samarbejde for at styrke damehåndbolden i Aalborgområdet.

Klubsamarbejde bag bestræbelser på at styrke damehåndbolden i Aalborgområdet.

Efter et år hvor damehåndbolden har ligget underdrejet i Aalborgområdet, er der nu kræfter i gang for at sikre, at der atter sker noget i sporten.

Et samarbejde mellem håndboldklubberne i Visse, Dronninglund og Aabybro vil arbejde i retning af at højne niveauet og har i første omgang sigtet rettet mod første division.

Formålet er først og fremmest at sikre, at der vil være et tilbud til områdets unge talentfulde spillere, så de ikke skal søge væk fra landsdelen for at dyrke deres idræt. Desuden bør der naturligt være håndbold på et vist niveau i og omkring Aalborg.

Afsættet tages i Aabybro HK’s hold i 2. division, som i den forgangne sæson var snublende nær en oprykning til landets næstbedste række. Fundamentet er således på plads – holdet er godt, og selv med en ganske lille tilgang vil samarbejdets hold givetvis igen spille med om oprykningen.

Det træningsmæssige er lagt i hænderne på trænerduoen Jesper Stick og Camilla Søndergaard, og organisatorisk vil det nye samarbejde blive ledet af to personer fra hver af de tre klubber. 

Aabybro HK / Visse IF / Dronninglund IF

Se hele pressemeddelelsen her: tryk her

Samarbejde skal ses som en direkte forlængelse af vores U16 og U18 pige elitesatsning, Aalborg Ungdomshåndbold som har været en succes.
Med dette tiltag kan vi fortsætte udviklingen af håndboldtalenter – også efter at de overgår til en seniortilværelse.
Disse to tiltag sikre at hvis et talent starter i vores klub eller vi udvikler talenter med en seriøs ungdomsafdeling som Dronninglund IF, og ellers talentet og viljen rækker, så er vejen lagt til en plads på et dame hold, uden at man skal flyttet fra området.
På drengeside varetages talentudviklingen på fornemmeste vis af Aalborg Håndbold.

Som Aalborg Ungdomshåndbold er i dag, så skal dette holdfællesskab  være økonomisk selvfinansieret, med egne sponsorer der skal dække driften.

Dronninglund IF håndbold
Torben Pedersen
40842396

fam.pedersen@mail.dk

Check Also

Pressemeddelelse – Dronninglund Cup 2021 annulleres !!

Pressemeddelelse  – Dronninglund Cup 2021 annulleres !! Det er med tungt hjerte, at vi i …