Dronninglund Cup – tak til alle hjælpere ses til Cup 2012

Kære cupmedhjælper.

Dronninglund Cup 2011 er naturligvis for længst overstået efter 6 hektiske dage med typisk dansk sommervejr, glade spillere, en masse mål og mange positive oplevelser.

Efter en velfortjent sommerferie, startede vi så planlægningen af Dronninglund Cup 2012, som afvikles fra den 9. juli til den 14. juli 2012.
Vores brochure er for længst færdig og udsendt i en ny, kort version, desuden sendt til knap 2500 e-mailmodtagere og endelig er hjemmesiderne blevet opdaterede.

Den kommende Cup ligner sin forgænger: Åbningsceremonien à 2011 finder sted mandag den 9. juli kl. 19. Bagefter vil der blive arrangeret to åbningskampe i U-21 i Hal 1, mens diskoteket kører på fuldt drøn i Hal 2 – og så er vi i gang. Teltene placeres også som sidste år med et stort ”torv” med bænke og parasoller – og masser af glade, forventnings-fulde, unge mennesker. Om aftenen vil vi fortsætte ”Cup-Caféen”, men uden levende musik. Vi håber, at I glæder jer allerede .
Vi vil dog gerne altid forbedre os.
Derfor inviteres du/I til ”Stormøde” mandag den 6. februar 2012 kl. 19:12-21:32
i Dronninglund-Hallens (mødelokale 4)
– mødet forventes afsluttet kl. 21:30. Vi håber, at folk møder op og kommer frem med gode ideer o.l.

Dagsorden.:
1. Planlægning Cup 2012
2. Fordeling af personer til udvalg/arbejdsgrupper til Cup 2012
3. Fordeling af nye opgaver, fx ”Strandhåndbold”.
4. Orientering vedr. bl.a. medhjælpertrøje, nyt salgs-logo, resultatservice og madrasser.
5. Evt.
Af hensyn til bestilling af kaffe/te, øl/sodavand og lagkage – vil vi gerne have en tilbage melding på om du/I deltager eller ej – på forhånd tak. Send en mail til: info@dronninglundcup.com
Nu er det jul, det er koldt og brunt/grønt derude, og vi står tidsmæssigt mellem to cupper. Om den verdensomspændende økonomisk krise også i år vil påvirke vores stævne ved vi ikke, men vi vælger at se det hele fra den lyse side. Vi havde en fin tur til Fårup Sommerland med rekordmange deltagere, et positivt ”ris-og-ros-møde” og en rigtig god medhjælperfest, hvilket er meget glædeligt. Det luner også gevaldigt, at cuppen gav et overskud på den ”rigtige” side af kr. 350.000, hvilket kun kan tilskrives alle de mange medhjælpere, der også i år har gjort en kæmpe indsats for håndboldlivet i Dronninglund.
Lad os håbe denne tendens fortsætter fremover.

Med disse ord vil vi ønske jer og jeres familier en rigtig glædelig jul samt et godt nytår!

Med sportslig hilsen
Ingolf, Torben, Christen og Simon
Dronninglund Cup

Check Also

Pressemeddelelse – Dronninglund Cup 2021 annulleres !!

Pressemeddelelse  – Dronninglund Cup 2021 annulleres !! Det er med tungt hjerte, at vi i …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.