Home » Cup point

Cup point

Cup point = RABAT i Dronninglund IF Håndbold!

Vi har meget brug for forældre hjælp til Dronninglund Cup.

Dronninglund Cup, som afvikles i (uge 28) dagene fra mandag den 10. juli til lørdag den 15. juli.2017! Vi har brug for hjælpere fra fredag den 7. juli og til og med søndag den 16. juli.

DET KRÆVER DERFOR EN STOR INDSATS AF JER FORÆLDRE. DERFOR HÅBER VI AT I FORÆLDRE VIL BAKKE OP OG HJÆLPE TIL UNDER DRONNINGLUND CUP – DET BETYDER MEGET FOR OS SOM KLUB OG IKKE MINDST FOR JERES BØRN (VORES SPILLERE)

Vi er meget fleksible, vi har brug for al den hjælp som I kan bidrage med, alt er bedre end ikke at hjælpe til, lidt har også ret! Så meld endelig til som frivillig, det vil vi sætte STOR pris på. De fleste vagter som hjælpere er i dagtimerne, men kan man ikke der fordi man ikke har ferie, så er der også brug for hjælp om aftenen eller weekend.

Hjælp under Dronninglund Cup udløser cuppoint/rabatmærker!
Der gives 1 cuppoint/rabatmærke pr. time man hjælper til. 1 cuppoint/rabatmærke = 30,- til 50,- kr. i rabat/værdi.
Cuppoint/rabatmærke kan bruges til div. arrangementer og køb, kommende håndboldsæson 2017-2018.
For at opnå optimal rabat på alt kræver det omkring 35-40 Cuppoint/rabatmærke pr spiller.

Cuppoint/rabatmærke optjent til Cup 17 skal bruges inden 1. april 2018, herefter de ugyldige.

Hvem kan bruge Cuppoint/rabatmærkerne! Det kan alle spillere og frivillige!

– der vil komme info om vagter via CONVENTUS eller NEMVAGT!

Info spillere under Dronninglund Cup 2017! Alle spillere fra årgang 1988-2008 har igen mulighed for at deltage gratis til Dronninglund Cup. Som spiller under Dronninglund Cup SKAL MAN HJÆLPE TIL UNDER CUPPEN SAMT MED OPRYDNING LØRDAG UMIDDELBART EFTER AFSLUTNINGEN AF DRONNINGLUND CUP.

Da DIF Håndbold nemlig har besluttet, at spillerne max. skal hjælpe til ca. 8 timer under Dronninglund Cup kan de max tjene 8 point. Dette valg er truffet med baggrund i, at vores spillere har brug for at kunne nyde Cuppen og stifte nogle flere sociale relationer på tværs af hold og nationer. Spillerne har også brug for at kunne koncentrere sig om at spille kampe på lige vilkår med spillerne fra andre hold.

Med sportslige hilsner Dronninglund IF Håndbold/ Dronninglund Cup

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.