Årets håndboldforening JHF kreds 1 !

Dronninglund IF er kåret til årets Håndboldklub 2016-2017 af JHF kreds 1.


Dronninglund IF Håndbold er en klub hvor der er plads til alle, vi vil gerne udvikle spillere til både bredde samt elite håndbold.

Vi er gået i mod strømmen i forhold til medlemstal. På trods af faldende børnetal på landsplan – kampagner som knæk kurven, har vi formået at trække rigtigt mange nye medlemmer til i de små årgange. Samtidig har vi formået at holde fast i vores U16 drenge og piger, selvom om vi sammen med alle andre klubber er meget udfordret i forhold til efterskoler i disse år. Vi har skabt en rigtig god klubånd og vi har tæt kontakt til forældre på alle hold, hvilke betyder rigtigt meget i forhold til vores opbakning til alt det udenfor banen.

Vi har skabt en rigtig god kultur for vores UNG trænere, hvilket gør det er meget attraktivt at blive ung træner i DIF håndbold. De oplever at blive guidet godt på vej til at blive rigtig træner, de får ansvar og de udvikler sig i en meget positiv retning.

Det øget medlemstal har betydet at vi i denne sæson 2016/2017 har 17 ungdomshold meldt til turnering samt to damesenior hold. Dame et er rykkes op to gange i træk og spiller nu i jyllandsserien. Udover vores lokale hold, er vi også en stor del af Elite håndbold Aalborg, hvor vi har tre hold (2 ungdomshold samt et 1. divisions dame hold). De små ”purker” arbejder vi hvert år på at rekruttere så mange nye håndbold spillere som muligt. Vi har igennem de sidste 5 år haft besøg af ”Håndbold Karavanen/Skole SFO” (Håndbold Nordjylland), hvilket betyder at vi har 34 U-6 spillere samt 40 U-8 spillere. Vi har også hver lørdag Trille Trolle for de helt små med deres forældre. Ser man på de antal hold/spillere vi har i forhold til byens størrelse (ca. 3400 indbyggere), så synes vi, at vi gør det helt godt. Vi rekrutterer primært vores spillere fra lokalområdet, men har også igennem de sidste år fået spillere udefra. Til at holde styr på spillerne, har vi ca. 45 trænere (hvoraf de 10 er unge trænere). Vi arbejde hele tiden på at få ny trænere til, for derigennem at have nok at rekruttere fra

Vi er en forening som lægger meget vægt på de menneskelige værdier, at spillerne skal have det godt, udvikler sig som håndboldspillere, men bestemt også få en også god oplevelse ved siden af socialt.
Sociale tilbud i klubben er bla.: Fællespisning i klubben ca. 6 gange om året (ca. 150 deltager hver gang) Biograf tur for U-4,U-6,U-8,U-10,U-12

Tur til Gigantium, mulighed for at svømme eller skøjte spisning og håndbold kamp – for alle medlemmer Tur til landskamp i Herning – for alle medlemmer Tur til Fårup Sommerland – for alle medlemmer Tur til Funcenter i Aalborg Overnatning for U-8 i egen hal Fælles påsketur for U-10 til U-18 Beach stævner i løbet af sommeren U-10 til U-18 Vi afvikler håndbold skole hvert år for U-10 og U-12 Træner tur til Løkken A-House Leder tur hvert år Hvert år til sæson afslutning holder vi en ungdomsafslutningsfest, hvor vi har lavet et nyt tiltag at kåre Årets ungdomsspiller på pige og drenge siden. De får en vandrepokal og en pokal til evigt eje.

I uge 28 afholder vi hvert år vores stævne Dronninglund Cup, for U-10,U-12, U-14,U-16,U-19 og U-29. Som får vores by på verdenskortet og alle spilleren får en super god oplevelse.

NYT i denne sæson!

Asaa og Dronninglund`s håndbold afdelinger er nu blevet enige om, at tiden er inde til at fusionere de to klubbers ungdoms afdelinger. U10 til U-18 træningen bevares i både Asaa og Dronninglund fremadrettet.
Med venlig hilsen

Torben Pedersen /Formand Dronninglund IF Håndbold Tlf.: 40 84 23 96 Mail: fam.pedersen@mail.dk

 

Check Also

Pressemeddelelse – Dronninglund Cup 2021 annulleres !!

Pressemeddelelse  – Dronninglund Cup 2021 annulleres !! Det er med tungt hjerte, at vi i …